Gjendet një mjet shpërthyes në vresht

Gjendet një mjet shpërthyes në vresht

Më datë 09.06.2022 në ora 05.45 në Stacionin Policor Kavadar, VM (52) nga Kavadari ka raportuar se gjatë kryerjes së punimeve në vreshtin e tij ka gjetur një mjet të vjetër shpërthyes. Kontrolli është kryer nga ekipi i Stacionit Policor Kavadar, ndërsa nga përfaqësuesi i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim lënda shpërthyese është hequr në mënyrë të sigurt për procedurë të mëtutjeshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *