Kënga ”Baby shark”, më e klikuara në Youtube

Kënga ”Baby shark”, më e klikuara në Youtube

Nëse keni fëmijë ose njihni dikë që ka, me siguri keni dëgjuar për këngën popullore Baby Shark. Dua të them, është si e vetmja këngë nga e cila nuk mund të largohesh. Me këtë thënë, ka arsye pse Kënga e Baby Shark është kaq popullore dhe në fund të fundit kaq e lehtë për t’u ngecur në kokën tuaj, Ja pse…

Kënga ‘Baby Shark’ është bërë një sensacion në internet dhe me të vërtetë, një nga mënyrat se si mund ta qetësoj vajzën time 10 muajshe kur ajo është e shqetësuar ose e mërzitur.
Arsyeja pse kënga “Baby Shark” është kaq e njohur është sepse ajo është një këngë tërheqëse, e lehtë për t’u mësuar përmendësh me tekste të përsëritura dhe melodia e saj optimiste mund të kthejë kokën poshtë.

Kjo është një rimë super e njohur për fëmijë që ka të bëjë me një familje të tërë peshkaqenësh. Nga peshkaqeni mama, peshkaqeni i vogël, te babi, gjyshi dhe gjyshja peshkaqen! Nuk mendoj se njoh një këngë kafshësh kaq të njohura sa kjo këngë.
Ndonëse kjo është arsyeja bazë përse kënga është kaq e mirë, ajo ka vërtet një arsye shkencore që e bën një nga këngët më virale në histori dhe që ju dhe fëmijët tuaj dëshironi ta dëgjoni pa pushim.

Deri më sot, kënga e Baby Shark është shikuar mbi 3 milionë herë në YouTube (nga ngarkimi origjinal në 2016), kështu që ia vlen të merret parasysh pse… Doo Doo Doo Doo Doo Doo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *