Kryetari i komunës së Bogovinës ndau mirënjohje nxënësve më të mirë

Kryetari i komunës së Bogovinës ndau mirënjohje nxënësve më të mirë

Kryetari i komunës së Bogovinës, Besnik Emshiu dje në nderë të përmbylljes së vitit akedemik 2021/22 ka ndarë mirënjohje për semimaturantët më të mirë të shkollave fillore të komunës së Bogovinës, shkruan Top24.Kryetari iu uroi suksese të shumta dhe mbarësi në vazhdimësi të procesit edukativo-arsimor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *