O.K.B: Rezultatet e raportit vjetor në Maqedoninë e Veriut

O.K.B: Rezultatet e raportit vjetor në Maqedoninë e Veriut

Kombet e Bashkuara në Maqedoninë e Veriut janë krenare të ndajnë me ju Raportin Vjetor të Rezultateve të vitit 2021, raport ky që demonstron angazhimin dhe punën e përbashkët të OKB-së dhe partnerëve të saj, drejt zhvillimit të qëndrueshëm të vendit.

Më tepër informacione në lidhje me mbështetjen dhe angazhimin e OKB-së në ndihmën e vendit në arritjen e prioriteteve të zhvillimit kombëtar, në shfrytëzimin e financimit të Synimeve për Zhvillim të Qëndrueshëm dhe në ndërtim të partneriteteve, mund të lexoni në raportin që është në dispozicion në anglisht, maqedonisht dhe shqip.

Për verisonin e raportit të OKB në Shqip mund ta gjeni në linkun e mëposhtëm:

https://northmacedonia.un.org/sites/default/files/2022-06/MK-UNCT-2021-ARR-ALB-full.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *