Kjo është pasuria e deputetes dhe aktores Adriana Matoshi

Kjo është pasuria e deputetes dhe aktores Adriana Matoshi

Agjencia kundër Korrupsionit ka filluar publikimin e regjistrave të deklarimit të pasurisë për zyrtarët e lartë publik për vitin 2020, shkruan Insajderi.

Në mesin e deputetëve të cilët kanë deklaruar pasurinë e tyre është edhe deputetja e VV-së, Adriana Matoshi e cila posedon pasuri të paluajtshme në vlerë prej 400.000.00 eurove.

Ajo po ashtu ka deklaruar së paga e saj në Kuvendin e Kosovës është 1 mijë e 547 euro, ndërsa nga lokali dhe nga produksioni i serialit merr nga 1 mijë euro.

Deklarimi vjetor i pasurisë për vitin 2020 ka filluar më 1 mars 2021 dhe ka përfunduar më 31 mars 2021./Insajderi.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *