Të gjithë sytë drejt saj: Sharon Stone në tapetin e kuq në një edicion të ndryshëm mode

Të gjithë sytë drejt saj: Sharon Stone në tapetin e kuq në një edicion të ndryshëm mode

Në Los Angeles u mbajt një gala bamirësie “CORE”, ku ndër yjet e pranishme ishte edhe aktorja Sharon Stone.

Ajo ishte në humor të mirë dhe me një buzëqeshje të gjerë ka pozuar para fotografëve në krah të kolegut të saj Sean Penn, i cili qëndron pas organizatës humanitare jofitimprurëse “Community Organized Relief Fort”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *