Zoran Zaev dërgon ndihma prej 20 ton produkte për popullatën civile dhe ushtarake në Ukrainë

Zoran Zaev dërgon ndihma prej 20 ton produkte për popullatën civile dhe ushtarake në Ukrainë

Fondacioni ”Zaev- një shoqëri për të gjithë” ka dërguar 20 ton produkte ushqimore ndihmë humanitare për ushtrinë dhe popullatën civile në Ukrainë, ka bërë të ditur ish-kryeministri Zoran Zaev në profilin e tij në facebook.

”Ndihmën e kemi dërzuar në koordinim me Gorenjuk Oleksandr, deputet i Ukrainës. Ndihma ka mbërritur në Odesa, pozitl strategjike e Ukrainës. demografike, por edhe qytet ku ka vepruar Krste Petkov Misirkov ynë për çështjet maqedonase’, ka shkruar Zaev.

Duke mbështetur pavarësinë dhe sovranitetin e Ukrainës dhe duke dënuar pushtimin ushtarak rus, Zaev tha se ky është qëndrim i qartë i botës perëndimore, demokratike dhe paqësore (INA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *