David Beckham tregon për zakonet e bezdisshme që ai dhe Victoria nuk i pëlqejnë njëri-tjetrit

David Beckham tregon për zakonet e bezdisshme që ai dhe Victoria nuk i pëlqejnë njëri-tjetrit

David Beckam bëri një bisedën me shokun e vjetër Gary Neville për “The Overlap”, ku ndal edhe te Victoria Beckam.

Gjatë një pyetje-përgjigjeje me fansat e “The Overlap”, ylli i futbollit u pyet për zakonet e bezdisshme të tij, të cilat Victoria nuk i duron dot.

“Unë kam këtë [bën zhurmën kur qëron fytin], ajo nuk e pëlqen,” tha ai. “Nuk e kam bërë gjithmonë, ndoshta për 15 vitet e fundit”.

Ai më pas shpjegoi një të metë të gruas së tij, duke i thënë Gary-t: “Ka ndoshta disa gjëra të tjera që bëj unë dhe ajo nuk i bën… si për shembull, unë jam shumë i pastër dhe ajo jo.”

Victoria ndërkohë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *