Më 10 Qershor prezentohet ekspozita personale e Gëzim Azemit ”Classic 2”

Më 10 Qershor prezentohet ekspozita personale e Gëzim Azemit ”Classic 2”

Në programin vjetor të Qendrës për kulture Tetovë vend të rëndësishëm kanë edhe ekspozitat personale të artistëve nga gjithë rajoni.- thanë nga Qendra për Kulturë ‘Ilo Anteski-Smok” në Tetovë. Kësaj rradhe në foajenë e Qendrës për kulturë do të mund ta vizitoni ekspozitën personale të piktorit Gëzim Azemi. Ekspozita do të hapet më 20.06.2022 në ora 20:00, dhe të njejtën do të mund ta vizitoni deri në fund të muajit.Ju mirëpresim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *