Rama: Nga viti i ardhshëm “Sunny Hill” do të mbahet në Prishtinë

Rama: Nga viti i ardhshëm “Sunny Hill” do të mbahet në Prishtinë

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, thotë se nga viti i ardhshëm festivali “Sunny Hill” do të mbahet në Prishtinë dhe atë do të jetë i përhershëm.

Ai foli në një konferencë për media pasi ky festival u zhvendos në Tiranë.

“Tash e tutje për çfarëdo arsye këtë vit është marrë vendimi të mbahet në Tiranë por nga viti i ardhshëm e tutje do të jetë në Prishtinë i përhershëm”, tha Rama.

I pari i kryeqytetit tha se është faji i qeverisë që festivali s’u mbajt në Prishtinë.
“Është kryekëput faji i qeverisë së Kosvoës që festivali u zhvendos në Tiranë”, u shpreh ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *