Ademi: Atë që duhej të bënte opozita e bëri BDI-ja

Ademi: Atë që duhej të bënte opozita e bëri BDI-ja

Analisti dhe ekonomisti Visar Ademi, pas përfundimit të zgjedhjeve të brendshme të Bashkimi Demokratik për integrim ku u zgjodhën kryetarët e degëve, nëndegëve dhe anëtarët në profilin e tij në facebook u shpreh:

Me koncept demokratik dhe qytetërim të lartë të pazakontë për të, BDI-ja sot me zgjedhjet mbrenda partiake përfundimisht tregoi kapacitet për tu reformuat në parti moderne me një gjeneratë të re udhëheqësish… Atë që duhej ta bënte opozita shumë më herët e bëri BDIja duke krijuar një model inkluziv ku asnjëri nuk ndjehej i përjashtuar nga gara.BDI i’a mori kalanë nga brenda opozitës dhe i dha leksion të vërtete për poltik-bërjen te ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *