Biblioteka e gjallë në Shkup

Biblioteka e gjallë në Shkup

Ejani dhe huazoni një person nga “Biblioteka jonë e Gjallë” në vend të një libri! Në kopshtin e bukur të Leaf Cafè në Shkup duke filluar nga ora 17.30 deri në 20.30, Shoqata e Këshilltarëve për Zhvillimin e Karrierës ASK Shkup ju fton në një event unik dhe të veçantë ballë për ballë. “Living Library” është një mundësi që librat të “vijnë në jetë” dhe të takojnë njerëz (“librat tanë të gjallë”) me të cilët mund të diskutoni tema që ata jetojnë si misionin e tyre personal, sfidat dhe përvojat e përditshme. Ju mund të zgjidhni cilin nga 10 “librat tanë të gjallë” do të hasni, dhe temat janë të pashtershme: bisedoni për filantropinë, rëndësinë e një kopshti social, si të përdorni kozmetikën natyrale dhe kujdesin, e cila është rruga më e shkurtër për një stazh, si duket jeta e përditshme me paralizën cerebrale…
“Biblioteka e Gjallë” në Shkup është e dyta nga tetë që do të mbahet në muajt e ardhshëm në Ballkanin Perëndimor dhe në vendet e Grupit të Vishegradit – Republikën Çeke, Sllovakinë, Hungarinë dhe Poloninë. Këto ngjarje mbështeten nga Fondi Ndërkombëtar i Vishegradit si pjesë e aktiviteteve për forcimin e komunitetit dhe inkurajimin e kategorive të ndryshme të njerëzve që të përfshihen aktivisht në hapjen e temave të ndryshme dhe të rëndësishme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *