Instituti i gjuhës, kulturës dhe qytetërimit shqiptar “Josif Bageri” organizon simpozium shkencor

Instituti i gjuhës, kulturës dhe qytetërimit shqiptar “Josif Bageri” organizon simpozium shkencor

Instituti i gjuhës, kulturës dhe qytetërimir shqiptar ”Josif Bageri” organizon simpozium shkencor me temë ‘Kontributi i organizatës ” Kushtrimi i Lirisë” dhe i Rafi Halilit në Historinë Shqiptare.

Simpoziumi do të mbahet me 22 qershor me fillim në ora 12:00, në amfiteatrin 132

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *