Organizohet në Gostivar ”Festa e librit” Jeni të mirëseardhur!

Organizohet në Gostivar ”Festa e librit” Jeni të mirëseardhur!

Manifestimi Festa e Librit fillon më dt.21 deri 25 Qershor 2022 në Gostivar ku botues nga Shqipëria, Kosova e Maqedonia do të jenë prezent me botimet e tyre.

– Netët e promovimeve do të përfshinë vepra nga lëmi i poezisë, romaneve dhe historisë dhe do të shoqërohen me pika artisike nga artistë shqiptarë.

-Manifestimi është falas dhe i hapur për të gjithë dashamirët e librit dhe artit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *