Galeria e arteve Tetovë organizon ekspozitën kolektive në qytetin e Suharekës

Galeria e arteve Tetovë organizon ekspozitën kolektive në qytetin e Suharekës

Galeria e Arteve Tetovë në bashkëpunim me shoqatën The – Art, kanë nderin dhe kënaqësinë t’ju ftojnë në ekspozitën kolektive që do të mbahet në Muzeun e qytetit të Suharekës më datë 25 qershor (E shtunë) 2022, në ora 19.00.

Ekspozita synon të rrisë shkëmbimet dhe bashkëpunimin midis dy vendeve, si dhe promovimin e artistëve të rinj.

Mirëpriten të gjithë të interesuarit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *