I njihni personalisht gjithë 5000 miqtë në facebook?

I njihni personalisht gjithë 5000 miqtë në facebook?

Facebook ka një limit prej 5000 miqsh. Kjo do të thotë se nuk mund të kesh më shumë se 5000 miq në Facebook. Në një rast kur ju e keni arritur atë kufi, çfarë më pas? Epo, kjo është ajo që ka të bëjë me këtë postim.

Javën e kaluar apo më shumë, kisha disa kërkesa për miq për t’i konfirmuar në llogarinë time në facebook dhe njoftimi tjetër që pashë ishte diçka që lidhej me faktin se llogaria ime ka tejkaluar numrin e miqve të lejuar, ose duhet të fshij një mik ose nuk më pëlqen një faqe në Facebook.

Mund të kuptoja se çfarë po thoshin dhe është e thjeshtë. Natyrisht, nuk mund të shtoj më shumë se 5000 miq në Facebook, që do të thotë se llogaria ime ka arritur kufirin e miqve. Me sa duket, nuk mund të pranoj më asnjë kërkesë miqësie.
PS: Në një rast kur keni arritur kufirin e 5000 miqve, gjithashtu nuk mund të merrni kërkesë për miqësi. Një praktikë e mirë do të ishte heqja e të paktën një shoku. Në këtë mënyrë, ju do të kishit 4999 miq dhe do të jeni ende në gjendje të merrni dhe grumbulloni më shumë kërkesa për miqësi.
U arrit kufiri i 5000 miqve në Facebook, çfarë të bëj më pas?
Më duhej të filloja të largoja miqtë e mi jo anglezë. Në fund të fundit, si mund të komunikoj me njerëzit që nuk e kuptoj as gjuhën e tyre dhe as që e kuptojnë timen? Por prapëseprapë, pas heqjes së tyre, kisha ende disa kërkesa miqsh për të konfirmuar.

Zot! Ky limit prej 5000 miqsh në Facebook po më vret!

Ndërsa në kohën e publikimit të këtij postimi, kam ende 36 kërkesa në pritje dhe kam rreth 4999 miq në total aktualisht. Tani e shihni, jam i mbushur me faktin se nuk mund të shtoj miq të rinj në Facebook.

A keni provuar t’i dërgoni një kërkesë miqësie një shoku dhe mesazhi tjetër që keni marrë ishte:

Thjesht do të thotë që ai përdorues ka tashmë 5000 miq dhe në këtë mënyrë i kufizuar nga shtimi i miqve të rinj ose marrja e kërkesave të reja për miqësi.

Seriozisht, pyes veten pse Facebook do t’i kufizonte përdoruesit të kenë më shumë se 5000 miq. Në fund të fundit, është përdoruesi që trajton miqtë dhe jo administratorët e Facebook.

Zgjidhje për kufirin e 5000 miqve në Facebook?
Nëse ndodh që keni arritur kufirin e 5000 miqve në Facebook, nuk ka asnjë mënyrë që ta rrisni numrin. Megjithatë, ka disa gjëra që mund të bëni për t’i rregulluar gjërat, pak.

Hiq një shok në Facebook
Kur të keni arritur kufirin e miqve, përdoruesit e tjerë në platformën e mediave sociale nuk do të mund t’ju dërgojnë asnjë kërkesë për miqësi. Sa herë që përpiqen, do të përballen me gabimin e treguar në imazhin e mësipërm.
Për të parandaluar që kjo të ndodhë, duhet të hiqni një mik nga lista juaj. Në këtë mënyrë, do të ktheheshit në numrin 4999. Me një numër të tillë, do të jeni ende në gjendje të merrni kërkesë për miqësi.

Krijo një faqe në Facebook
Të arrish 5000 miq në rrjetet sociale nuk është e lehtë. Që ju të keni arritur në atë numër, veçanërisht nëse gjithçka që bëni është të pranoni kërkesat për miqësi, kjo do të thotë që njerëzit kujdesen për gjërat që bëni. Ata duan të të ndjekin dhe të ndjekin.

Edhe pse Facebook prezantoi opsionin follow, krijimi i një faqe është ndoshta një ide më e mirë. Krijimi i një faqe në Facebook është i lehtë dhe kur të keni mbaruar me këtë, thjesht prezantoni miqtë tuaj me faqen.
Prezantoni profile të tjera të rrjeteve sociale
Twitter për shembull, nuk ka ndonjë kufi për numrin e ndjekësve të lejuar. E njëjta gjë vlen për Instragram dhe pothuajse çdo platformë tjetër të rrjeteve sociale me veçorinë e ndjekjes.

Duke e ditur këtë, ndoshta është një ide e mirë të prezantoni profile të reja në rrjetet sociale, përveç Facebook. Marrja e platformës së re të rrjeteve sociale mund të jetë pak e vështirë, do t’ju shpëtojë nga çështje të mëtejshme si kjo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *