Një ekspozitë që do të ndajë mesazhe shqetësuese të marra nga vajzat

Një ekspozitë që do të ndajë mesazhe shqetësuese të marra nga vajzat

Qendra për mundësi të barabarta “Bubamara” sot organizon “Ekspozitë pa emër” në Çarshinë e Vjetër në Shkup. Fotot ilustruese do të ndajnë mesazhet shqetësuese që shumë vajza marrin sot në rrjetet sociale”, tha Bubamara.

Ekspozita realizohet në kuadër të fushatës “Blu” (SEEN) dhe realizohet si pjesë e projektit Qytetet e reja (Qytetet e reja) të financuar nga Instituti për Dialog Strategjik (ISD dhe Democracy Lab).

Qëllimi i kësaj fushate është të motivojë dhe inkurajojë gratë dhe vajzat që të raportojnë ngacmimet me të cilat përballen në rrjetet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *