Qëndrueshmëria dhe inovacioni janë në qendër të vëmendjes së Green tech në Berlin ku promovohet vetura smart e.GO

Qëndrueshmëria dhe inovacioni janë në qendër të vëmendjes së Green tech në Berlin ku promovohet vetura smart e.GO

Qëndrueshmëria dhe inovacioni janë në qendër të vëmendjes së @greentech_festival në Berlin – dhe në thelb të e.wave X të ri.

Aty mund të përjetoni veturat ultra kompakte dhe novatore të ndërtuara në Gjermani, në ish-aeroportin Tegel. Ose në një nga vendndodhjet e rrugore të kompanisë.

e.Go para disa ditëve ka qenë pjesëmarrëse edhe në Electric Avenue në Festivalin e Shpejtësisë Goodwood. Një veturë model e qëndrueshmërisë dhe performancës me 4 ulëse unike urbane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *