Vjosa Berisha e la një këshillë për të gjithë

Vjosa Berisha e la një këshillë për të gjithë

Vjosa Berisha në dy vitet e fundit ka luftuar me sëmundjen e kancerit në vezore. Berisha, gjatë gjithë kohës ka pasur shpresë së ajo do ta fitonte betejën me kancerin, shkruan “Kosovarja”.

Vjosa Berisha në dy vitet e fundit ka luftuar me sëmundjen e kancerit në vezore. Berisha, gjatë gjithë kohës ka pasur shpresë së ajo do ta fitonte betejën me kancerin, shkruan “Kosovarja”.

Berisha, në disa intervista kishte thënë: “Unë nuk e konsideroj veten si pacient, sepse kanceri më duket më shumë si një gjendje tjetër që unë jam momentalisht. Po kujdesem shumë për ushqimin, jam aktive, nuk i kam lënë ushtrimet dhe dëgjoj këshillat e doktorëve që kam pranë”.

Vjosa Berisha gjithmonë e përcillte këshillën që të mos lexohet në Google për sëmundjen, pasi kjo gjë mund ti fusë njerëzit në një botë të errët dhe pa shpresë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *