The Park Festival, në Gostivar mbahet në 21-24 Korrik

The Park Festival, në Gostivar mbahet në 21-24 Korrik

Festivali i Parkut është një ritëm që lëviz brenda zemrës së një qyteti të vogël në Maqedoni – Gostivarit, që nga viti 2019, por edhe pikë ndalimi veror për shumë artistë dhe dashamirës të muzikës. Me një shumëllojshmëri të zhanreve të ndryshme muzikore duke filluar nga hip hop, rock, xhaz dhe muzika elektronike, në 2 vitet e fundit, Festivali i Parkut ka pritur shumë artistë muzikorë të njohur globalë, rajonalë dhe lokalë. Me një strategji që synon të tërheqë të gjithë brezat dhe të ofrojë muzikë për preferenca të ndryshme, festivali ynë ka mundur vazhdimisht të mbrojë dhe promovojë vlera të mirëfillta kulturore dhe artistike. Pavarësisht nga të gjitha goditjet dhe goditjet që kjo krizë shëndetësore në zbehje i ka dhënë botës së muzikës, e prekur thellë nga realiteti i ri, organizimi dhe realizimi i The Park 2020 dëshmoi përvojën e vërtetë, ambicien, pjekurinë dhe seriozitetin e një ekipi të tërë që qëndron pas këtyre. ngjarjet. Me gjithë këto arritje dhe rezultate pozitive të arritura në dy vitet e fundit, Festivali i Parkut arriti të marrë vëmendjen e merituar të profesionistëve dhe është vlerësuar shumë dhe renditet si një nga festivalet e preferuar në rajon. Në një ambient të hapur që simbolizon lirinë e shumëdëshiruar ku ndërthuren arti dhe natyra, Parku 2022 ju mirëpret sërish për të festuar jetën dhe për të shijuar momente muzikore duke filluar nga 21 korriku deri më 24 korrik, në Parkun e Qytetit në Gostivar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *