Thirrje e hapur për aplikime për programin zviceran të bursave për zhvillim profesional

Thirrje e hapur për aplikime për programin zviceran të bursave për zhvillim profesional

Ka një thirrje të hapur për aplikime për programin zviceran të bursave për zhvillim profesional. Bursat janë për studime master për të punësuarit në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin akademik 2022/2023. Më shumë detaje rreth bursës dhe mënyrës së aplikimit gjenden në linkun në vazhdim:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *