(GIZ) publikon një konkurs pune për pozicionin: Asistent Administrativ

(GIZ) publikon një konkurs pune për pozicionin: Asistent Administrativ

📆 Aktiv deri më: 13.08.2022
🔷 Orari javor i punës: 32 (80% tarifa profesionale)
🔷 Është e dëshirueshme diplomë universitare në specializimin përkatës dhe kualifikim në administrim biznesi (ekuivalent me BA ose MBA)
🔷 Më shumë se 3 vjet përvojë profesionale në një pozicion të krahasueshëm
🔷 Eksperiencë në grante dhe menaxhim financiar
🔷 Preferohet fuqimisht përvoja në ofrimin e ndihmës për zhvillimin e kapaciteteve për nën-grantmarrësit

Aplikoni me butonin e bardhë

Afati i fundit për aplikim: 10.08.2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *