Publikohet anketa e popujve më nervozë në Evropë, Maqedonia me zemërim të lartë

Publikohet anketa e popujve më nervozë në Evropë, Maqedonia me zemërim të lartë

Platforma Landgeist, ka publikuar anketën e popujve më nervozë apo të zemëruar në Evropë ku përfshinë edhe shtetet Ballkanike.

Sipas matjeve se sa përqind e evropianëve përjetojnë zemërim mesatarisht në një ditë, kosovarët i rendit te 13% më sa paku të zemëruar në mesin e popujve të Ballkanit Perëndimor, raporton Gazeta Express.

Finlanda është shteti që përjeton më sa paku zemërim me 5% e ndjekur nga Estonia me 6%, Portugalia e Holanda me 8%, Suedia me 9% dhe Norvegjia me 11%.

Populli që përjeton më së shumti zemërim mesatarisht në një ditë janë turqit me 48% të pasur nga maqedonët me 26%.

Nga Kosovarja në aktuale botuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *