Muaji i Rinisë në Kosovë me aktivitete të shumta

Muaji i Rinisë në Kosovë me aktivitete të shumta

Nesër, 12 gusht, shënohet Dita Ndërkombëtare e Rinisë. Gjatë tërë muajit, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka planifikuar aktivitete me qëllim të fuqizimit, integrimit, e përmirësimit të mirëqenies së rinisë.

“Të rinjtë tanë do ta kenë mundësinë të marrin pjesë në bashkëbisedime mes të rinjve, shfaqje të ndryshme, ekspozita e punëtori, mbrëmje poetike, tryeza diskutimesh, aktivitete sportive e rekreative që do t’u japin mundësi t’i shprehin idetë e tyre e të diskutojnë mbi çështjet dhe sfidat me të cilat përballen në përditshmëri”, thuhet në shkrimin e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Facebook.

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit i inkurajon të rinjtë të marrin pjesë në këto aktivitete, duke theksuar se ata janë shtyllë kryesore e shoqërisë./21Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *