Vandalizëm në Shkup, prishen tërësisht ulëset

Vandalizëm në Shkup, prishen tërësisht ulëset

Stola të dëmtuara, të thyera dhe të shkulura, të hedhura nëpër gjelbërimin e parkut Maqedonia, është pamja të cilën e kanë hasur ekipet tona në parkun, sot në mëngjes.Fatkeqësisht, pamjet e tilla të pajisjes së shkatërruar të parkut janë një dukuri gjithnjë e më e zakonshme në qytet.Ne e dënojmë këtë lloj vandalizmi të pajisjes urbane të gjelbërimit dhe apelojmë që të ruhen ato si të mira të përgjithshme publike për të gjithë vizitorët.- janë shprehur nga Ndërmarrja publike parqe dhe gjebërime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *