Mundësi punësimi në Ambasadën e Britanisë në Shkup

Mundësi punësimi në Ambasadën e Britanisë në Shkup

Një mundësi punësimi është krijuar për menaxher/kuzhinier në rezidencën britanike në Shkup. Kjo është një kontratë me kohë të plotë, me afat të caktuar për 12 muaj.
Si Menaxher i Rezidencës, roli kryesor është të sigurojë funksionimin e qetë të Rezidencës si një vend për ngjarje zyrtare (ushqime, pritje, takime, etj.) dhe si një shtëpi familjare, duke ofruar standardet më të larta të efikasitetit, qëndrueshmërisë, saktësisë. dhe vlera për para.
Si Shef i Rezidencës, roli kryesor është të zhvillojë menu novatore të vakteve dhe përgatitjen e ushqimit për banorët dhe mysafirët e Rezidencës, si zyrtarë ashtu edhe privatë.
Për detaje të mëtejshme mbi këtë konkurs dhe informacione se si të aplikoni, ju lutemi ndiqni lidhjen këtu: https://bit.ly/3R0TK8N
Afati i aplikimit: 27 shtator 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *