Sugjerim: Libri ”Sekretet e suksesit” është çfarë duhet të lexoni

Sugjerim: Libri ”Sekretet e suksesit” është çfarë duhet të lexoni

“Cili prind nuk do të dëshironte të dinte se cili është sekreti, e fshehta, që do ta bënte djalin apo vajzën e tij të suksesshme?…Ky libër është vërtet një “shpellë”, në fund të së cilës mund të zbulosh një thesar të madh, një sekret të çmuar, që mund të ketë vlera të jashtëzakonshme për ty…Pasi e mora në dorë këtë libër, një mbrëmje, nuk e hiqja dot nga dora pa e lexuar deri në fund…”

Artan Fuga

“Në botën e gjerë të letërsisë joartistike, Malcolm Gladwell – i është një talent pothuajse i jashtëzakonshëm… “Sekretet e suksesit” është një libër shumë i këndshëm që të bën të mendosh mbi teoritë e tij origjinale me ditë të tëra pasi ta kesh lexuar…”

New York Times, Book Review

“…Fuqimisht i këndshëm, “Sekretet e suksesit” mund të jetë puna më e mirë dhe më e dobishme e Gladwell – it deri tani…aty ka histori madhështore dhe mësime për jetën. “Sekretet e suksesit” përmbledh shkencë, argëtim dhe ndihmë për vetveten, të gjitha në një libër.”

Entertainment Weekly

Janë disa nga komentet për librin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *