Arjeta Rysha, merr vendin e parë në garën e automobilizmit malor

Arjeta Rysha, merr vendin e parë në garën e automobilizmit malor

Arjeta Rysha e Ferizajt, ka treguar edhe një herë reflekset e saj në sportin e automobilizmit. 
Rysha arriti edhe një sukses të madh.

Ajo u tregua shumë e suksesshme në Kampionatin Malor – 2022/2023. 

Është një sukses i madh dhe historik që një grua i mund meshkujt në gara malore.

Për herë të parë një grua është kampione, e cila ndihet krenare për këtë sukses.

Bota

Gara e VI-Kampionatit të Kosoves në disiplinën malore në Zym/Prizren.Me këtë garë unë i sigurova pikët e kampionatit në klasën 3.Klasa 3 – Vendi 🥇Faleminderit të gjithëve që më mbështetën dhe më motivuan në këtë rrugëtim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *