Më 1 Tetor koncert ”Frymë vjeshte” në pallatin e Kulturës në Tetovë

Më 1 Tetor koncert ”Frymë vjeshte” në pallatin e Kulturës në Tetovë

Me mbështetje nga Ministria e Kulturës më 1 Tetor në pallatin e Kulturës në Tetovë do të mbahet koncert me soprano Besjana Mehmedi, Shkëlzen Baftijari, i ftuar special do jetë Shkumbin Bajraktari në klarinet dhe dirigjente Agona Çupi. Koncerti do fillojë në ora 20:00 dhe hyrja do të jetë falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *