Sakrificat për famën: Mënyra se si Kim-i ngjit shkallët me fustanin super të ngushtë, bëhet virale

Sakrificat për famën: Mënyra se si Kim-i ngjit shkallët me fustanin super të ngushtë, bëhet virale

Kim K di të bëjë gjithçka, veçse të heqë dorë. Rishtazi, ajo ishte kuratorja e koleksionit të ri, “Ciao Kim” nga Dolce & Gabbana. Kim u paraqit me një fustan rrëzëllitës dhe super të ngushtë.

Deri këtu gjithçka okay, por Kim nuk mund të ecte me këtë fustan dhe aq më pak, të ngjiste shkallët, ndaj, yllit 41-vjeçar i lindi një ide gjeniale: të bënte hapa kaaaq të vegjël.]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *