A jeni person i papunë që është duke kërkuar punë? UNDP dhe agjencioni për punësim me shans për të gjithë

A jeni person i papunë që është duke kërkuar punë? UNDP dhe agjencioni për punësim me shans për të gjithë

A e dini se e keni mundësinë të ndiqni trajnime të certifikuara falas për rrobaqepës/e dhe madje të merrni kompensim financiar gjatë kohës që jeni në trajnim? 📍Si dhe, a jeni të njoftuar se ju hapet një mundësi për punësim të sigurt?

Nëse përgjigjeni me konfirmim në këto pyetje, plotësojeni formularin në këtë link: https://forms.gle/XpSxVbN1Kiw1ksJP7💹UNDP në partneritet me Agjencinë e Punësimit zbaton një masë për punësimin dhe sigurimin e fuqisë punëtore të kualifikuar për sektorin privat në kuadër të Planit operativ për programe dhe masa për punësim dhe shërbime në tregun e punës.#Shanspërtëgjithë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *