Mbrëmje ndërkombëtare, në qendrën për aktivizëm rinor,

Mbrëmje ndërkombëtare, në qendrën për aktivizëm rinor,

Ju presim mes nesh në Mbrëmjen Ndërkombëtare që do të mbahet në Qendrën për Aktivizëm Rinor KRIK më 16 nëntor 2022 në ora 16:00.- thonë ga qendra për aktivizëm rinor KRIK
Bashkohuni me ne për të mësuar mbi kulturën turke, për të shijuar ushqime të shkëlqyera, për të parë një film të shkurtër turk dhe për t’u argëtuar!

Pijet, ushqimet dhe ushqimet janë falas, çfarë po pret, hajde!
Adresa jonë: rr. Numri Naum Ohrit 𝟭𝟯, Crnice, Qendra Multifunksionale Krikni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *