Thirrje organizatave të shoqërisë civile që të aplikojnë për grante ad hoc

Thirrje organizatave të shoqërisë civile që të aplikojnë për grante ad hoc

️ ️ Thirrja për grante ad hoc është pjesë e aktiviteteve të Programit “Organizatat Civile në Veprim për Ndryshimet Klimatike”, të udhëhequr nga Eko-svest, në partneritet me Shoqatën Maqedonase të Juristëve të Rinj dhe Fondacionin CNVP, mbështetur nga Sida – Styrelsen për Internationellt Utvecklingssamarbete dhe Ambasadën e Suedisë në Shkup.
🗓️Afati i fundit për regjistrim është data 10 dhjetor 2022.
👉 Gjithçka rreth thirrjes dhe si të regjistroheni në: https://ekosvest.com.mk/?p=227037
👉 Udhëzues për Programin e Granteve në: https://ekosvest.azurewebsites.net/#/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *