Ku do të bëhet “dasma” e Kiares dhe Luizit?

Ku do të bëhet “dasma” e Kiares dhe Luizit?

Vendoset se ku do të bëhet “dasma” e Kiares dhe Luizit.

Si çdo Prime, edhe në këtë të martë temë diskutimi ishte raporti i Luizit me Kiaren.

Dyshja e cila po njihen brenda shtëpisë së famshme pritet të kenë një të ardhme për të cilën me shumë siguri flet këngëtari.

Sonte, ai u pyet nga Arbana se nëse edhe Kiara dashurohet në Luizin a do të mbahet dasma në Big Brother VIP Albania.

Luizi pa menduar fare i tha se ”po, priftin e presim këtu të na e sillni”.

Por, a do të ndodhë vërtetë mbetet të shihet si do të zhvillohet afrimiteti i dyshes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *