Kiara tregon mall për ish të dashurin e saj, rrëfen momente të bukura me të

Kiara tregon mall për ish të dashurin e saj, rrëfen momente të bukura me të

Kiara tregon mall për ish të dashurin e saj.

Duke folur për banorët e tjerë në BBV, ajo tha së ky takim ka qenë kur ajo ishtë më e vogël dhe më një djalë që e ka pasur shumë qejf.

Por, një incident që ajo nuk e harron edhe sot e kësaj ditë është fakti që pasi doli nga makina e tij, për t’u futur në lokal, ka rënë në pusetë dhe është bërë e gjitha më baltë.

“Takimi më i sikletshëm ndonjëhërë ka qenë kur unë dola më një djalë që e kisha shumë qejf dhe kur dola nga makina e tij rashë në pusetë. Kam rënë vërtëtë. Kam pasur një këmbë jashtë pusetës dhe një këmbë kështu.

Se ky ishtë pak tip i hedhur unë kam qënë më e vogël, ishim afër një lokali dhë pastaj mori një zorrë dhe më lante më zorrën e ujit se u bëra komplet më baltë. Isha dhe me fustan. Ai më takoi sërish dhë u dashurua dhe më shumë me mua dhe veprimet e mia“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *