386 sanksione për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

386 sanksione për mosmbajtje të maskës mbrojtëse
Foto: Ilustrim

Kanë vazhduar sanksionet për mosrespektim të masave mbrojtëse nga Covid-19.

Gjatë ditës paraprake, 22-23.02.2020, Ministria e Punëve të Brendshme ka shqiptuar 386 sanksione vetëm për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

Prandaj nga atje, kanë apeluar që të respektohen masat dhe protokollet për mbrojtje nga Covid-19 të miratuara nga Qeveria e Maqedonisë së Veriut./TV21/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *