Ambasadori i BE-së arrin në Shkup

Ambasadori i BE-së arrin në Shkup

Ambasadori i BE-së arrin në Shkup. Për tu njoftuar më shumë rreth vendit dhe njerëzve, duke treguar mbështetje në intergrimin e sajë në BE.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *