Andera Ugrinoska zgjidhet kryetare e Këshillit për të rinjë në kuadër të Këshillit për Europë

Andera Ugrinoska zgjidhet kryetare e Këshillit për të rinjë në kuadër të Këshillit për Europë

Andrea Ugrinoska kryetare e Këshillit për të drejtat e njeriut është zgjedhur kryetare e Këshillit këshillues për të rinjë në kuadër të Këshillit për Evropë, i cili është pjesë e sistemit institutional që ka të bëjë me udhëheqjen e politikave rinore, transmetoni mia.mk.

Vlen të theksohet se Andrea ka qenë pjesëmarrëse në shumë prej trajnimeve dhe eventeve organizuar nga OJQ Multikultura ne Tetovë.

/bonzo.info/

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *