Andi Ismaili kampion bote në vallëzim modern për fëmijë

Andi Ismaili kampion bote në vallëzim modern për fëmijë
Huazuar nga: 24 n'rrjet

Andi Ismaili nga Gostivari është përzgjdhur si kampioni i ri në kategorinë e vallëzimit bashkëkohor për solo fëmijë në Kampionatin Botëror, që u mbajt në Ossa Poloni.

Koreografia fituese me titull “Don’t answer the phone”, është vepër e Andrijana Petkovskës nga “Brejk e Leg”, ndërsa trajnerë e Andit ishin Vullnet Neziri dhe Sarita Selmani nga studio e vallëzimit “I Dance”. /mia/

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *