Aplikacionet më të pëlqyera të këtij viti, deri më tani

Aplikacionet më të pëlqyera të këtij viti, deri më tani

Jemi në fund të gjysmës së vitit dhe që tani, është bërë një përmbledhje e aplikacioneve që janë pëlqyer më së shumti nga përdorues të smartfonave të ndryshëm.

Nëse jeni në mesin e atyre që kohëve të fundit nuk keni shkarkuar ndonjë aplikacion të ri, mund t’i ndiqni sugjerimet e mëposhtme, transmeton lajmi.net.

Mashable ka ndërtuar listën e aplikacioneve, që i ka përzgjedhur që nga fillimi i vitit deri më tani.

Harry Potter: Vizar United

Jumbo: Privacy

Spectre

Tap In

Yolo

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *