Aplikim për pjesëmarrje në cikël trajnimesh për zhvillim të kapaciteteve dhe punësim

Aplikim për pjesëmarrje në cikël trajnimesh për zhvillim të kapaciteteve dhe punësim

IRZ Maqedoni – CDI Maqedoni në partneritet me Fshatin e Fëmijëve SOS zgjeron mbështetjen e të rinjve në rrezik shoqëror në procesin e integrimit në tregun e punës.

Të rinjtë e papunë të moshës 16-35 vjeç nga Tetova do të kenë mundësinë të marrin pjesë në projektin “Zhvillimi i të rinjve përmes mundësive të reja”, duke marrë pjesë në trajnime falas për zhvillimin e aftësive të jetës dhe aftësive për punësim, trajnim profesional falas për kualifikim ose rikualifikim si dhe do të marrin mbështetje psikosociale për të rritur motivimin dhe vetëbesimin.

Për më shumë kliko linkun:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2774957916092090&id=1401950466726182

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *