Apple iPhone 8 nuk do të vonohet për lansim zyrtar!

No Image

Apple mund të ketë zgjidhur sfidën më të madhe me të cilën ballafaqohet telefoni i preferuar i shumicës së njerëzve.

Apple thuhet të ketë zgjidhur problemin se si të integrojë një sensor optik Touch ID drejtpërdrejt në ekranin e iPhone 8, duke pastruar një pengesë që frenoi Galaxy S8 të Samsung.

Raporti vjen nga gazeta e përditshme ekonomike (EDN) në gjuhën kineze nëpërmjet Mac Rumors, duke cituar burime nga prodhuesi Taiëan Semiconductor Manufacturing (TSMC), një furnizues i Apple.

Raportet e mëparshme sugjeruan se iPhone 8 do të vonohet përtej kohës së pritur të shtatorit për shkak të vështirësive me një sensor të gjurmëve të gishtave. Por burimet e EDN pohojnë se Apple do të jetë gati për lansim në gjysmën e dytë të vitit 2017, sipas planit.

Raporti gjithashtu pohon se iPhone i ri do të shfaqë gjithashtu “sensorë të padukshëm të imazheve infra të kuqe” për të rritur performancën e kamerës së tij dhe për të mundësuar aplikime të reja AR.

Kemi dëgjuar edhe për këtë, gjithashtu më parë – sensorët IR mund të përdoren për një mënyrë të re për të zhbllokuar telefonin nëpërmjet njohjes së fytyrës, së bashku me aplikacionet më zbavitëse për lojëra dhe selfie AR.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *