Arben Taravari: Të jesh Kryetar Komune është volontim. Çfarë mund të bësh ti për shoqërinë?

Arben Taravari: Të jesh Kryetar Komune është volontim. Çfarë mund të bësh ti për shoqërinë?

Në intervistën e fundit për këtë vit, vjen kryetari i Komës së Gostivarit, Z. Arben Taravari, i cili ndan me lexuesit e Bon Zo përshtypjet e tij për pozitën të ciën ai mban.

Ndër shumë mesazhe edukative në këtë intervist ai na tregoi për jetën e tij private dhe sfidat me të cilat është përballur gjatë qeverisjes së komunës.

Ai gjithashtu tha: Në vendimet e mia për komunën, unë gjithnjë mundohem të marr edhe përshtypjet e të rinjve dhe mendimet e tyre.

Për më tepër ndiqeni intervistën në vazhdim.

Arben Taravari: të jesh Kryetar Komune është volontim. Çfarë mund të bësh ti për shoqërinë?Në vendimet e mia për komunën, unë gjithnjë mundohem të marr edhe përshtypjet e të rinjve dhe mendimet e tyre.

Gepostet von Bon Zo am Montag, 30. Dezember 2019

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *