Armatës së RMV-së do t’i bashkangjiten edhe 200 ushtarë të rinjë

Armatës së RMV-së do t’i bashkangjiten edhe 200 ushtarë të rinjë
Foto: MIA

Ushtarët e rinj sot në kazermën e “Ilindenit” në mënyrë solemne do t’i pritë dhe përshëndesë ministrja e mbrojtjes Radmilla Shekerinska.

Me pranimin e 200 ushtarëve profesionist, numri i përgjithshëm i ushtarëve të rinjë të pranuar në tre vitet e fundit do të arrijë 830 persona.//Zhurnal.mk

Armatës së Maqedonisë së Veriut nga sot i bashkangjiten edhe 200 ushtarë të rinjë profesionistë, informon Zhurnal.

Ushtarët e rinj sot në kazermën e “Ilindenit” në mënyrë solemne do t’i pritë dhe përshëndesë ministrja e mbrojtjes Radmilla Shekerinska.

Me pranimin e 200 ushtarëve profesionist, numri i përgjithshëm i ushtarëve të rinjë të pranuar në tre vitet e fundit do të arrijë 830 persona.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *