Arti Lokaj në serialin “Madam Secretary” (VIDEO)

Arti Lokaj në serialin “Madam Secretary” (VIDEO)

Gazetari Milot Hasimja sjellë rrëfimin për aktorin Art Lokaj. Nga New York flet nëna e tij, Arbana Xharra.

Arti është pjesë e disa filmave kosovarë si “Gardhi”, “Aga’s House” dhe “Rooftop Story”, ndërsa së fundmi në një audicion në New York ai ka fituar edhe një rol në serialin e famshëm amerikan “Madam Secretary”.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *