Iva Tiço: “Vetmia, një nga pasuritë më të mëdha të jetës”

Iva Tiço: “Vetmia, një nga pasuritë më të mëdha të jetës”

Shkrimtare, analiste, blogere dhe figurë shumë e dashur për publikun shqiptar. Iva Tiço është një perosnazh i cili me thjeshtësinë e saj pushton ekranin. Edhepse jo në ekspozimin e parë televiziv, ajo fitoi zemrën e publikut përgjate pjesemarrjes së saj...
read more
Mesazhet përmbajtësore nga Akademik Abdylmenaf Bexheti për BON ZO

Mesazhet përmbajtësore nga Akademik Abdylmenaf Bexheti për BON ZO

Mesazhet përmbajtësore nga Akademik Abdylmenaf Bexheti. Ndiqni këshilla që do ju shërbejnë në jetën tuaj profesionale. Një nga intervistat më përmbajtësore dhe pyetje të përgjigjura me sinqeritet maksimal. Nga i gjithe numri i studentëve, maksim...
read more
Arben Taravari: Të jesh Kryetar Komune është volontim. Çfarë mund të bësh ti për shoqërinë?

Arben Taravari: Të jesh Kryetar Komune është volontim. Çfarë mund të bësh ti për shoqërinë?

Në intervistën e fundit për këtë vit, vjen kryetari i Komës së Gostivarit, Z. Arben Taravari, i cili ndan me lexuesit e Bon Zo përshtypjet e tij për pozitën të ciën ai mban. Ndër shumë mesazhe edukative në këtë intervist...
read more
“Tregimi human” vjen në Tetovë, këto janë përjetimet e bashkëqytetarëve tanë!

“Tregimi human” vjen në Tetovë, këto janë përjetimet e bashkëqytetarëve tanë!

Në regji të Besfort Idrizi dhe autori Katerina Momeva, ditën e djeshme, më datën 19.12.2019 me fillim në orën 20 në Tetovë, u mbajt premiera e shfaqjes “Përrallë Humane”, që është pjesë nga projekti “Ombudsmani im – teatri si metodë...
read more
Çfarë e lidh Lazim Destanin me Fadil Sulejmanin ?!

Çfarë e lidh Lazim Destanin me Fadil Sulejmanin ?!

Sot në Tetovë u realizuar ceremonia e kremtimit të 25 vjetorit të themelimit të Universitetit të Tetovës. Në nder të njërit nga themeluesve dhe rektorit të parë të Universitetit, Fadil Sulejmani, komisioni ka bërë edhe një kërkesë zyrtare pë...
read more
Vigjilenca Abazi për BonZo: Sa më shumë punoj, aq më shumë kam fat!

Vigjilenca Abazi për BonZo: Sa më shumë punoj, aq më shumë kam fat!

Vigjilenca Abazi është një ndër ato emra që na bën krenarë gjithmonë kur e dëgjojmë. Sukseset e saj janë të shumta, ajo shpejt hapëron në skenën ndërkombëtare duke sjellë risi në sferën e legjislativit. Biografia e saj profesionale është ...
read more
Shqiptarët më të bashkuar se kurrë! (VIDEO)

Shqiptarët më të bashkuar se kurrë! (VIDEO)

Tërmeti i së martës në Shqipëri morri dhjetëra jetë njerëzish, la qindra të lënduar e mijëra njerëz të pa strehë! Numër i madh njerëzish u mobilizuan t’i vinë në ndihmë te prekurve nga tërmeti dhe shqiptarët kudo në botë ishin...
read more
Gjimnazistët e shkollës “Kiril Pejçinoviq” dërgojnë grumbullimet e tyre në Shijak!

Gjimnazistët e shkollës “Kiril Pejçinoviq” dërgojnë grumbullimet e tyre në Shijak!

Nxënësit në mënyrë vullnetare filluan aksionin humanitar bashkë me ndihmën e mësimdhënësve të tyre. Ato sot dhe udhëtuan për në Shqipëri ku grumbullimet e tyre i dërguan në vendin e quajtur Shijak dhe i’u dha mundësia që kontributin e ...
read more
“KAMJAMI POLLOGUT SOLIDARIZOHET ME JU”  motoja e të rrinjëve të shoqatës “Për Kamjanin”!

“KAMJAMI POLLOGUT SOLIDARIZOHET ME JU”  motoja e të rrinjëve të shoqatës “Për Kamjanin”!

Shoqata Humanitare/Ekologjike/ Kulturore “Për Kamjanin”, bënë grumbullimin e mjeteve të ndryshme si ato:financiare, pakove ushqimore, seteve higjienike…. që t’iu dalin në ndihmë vëllezërve e motërave në Shqipëri. Puna e tyr...
read more
Trendet e viteve 2000 që fatkeqësisht po rikthehen!

Trendet e viteve 2000 që fatkeqësisht po rikthehen!

Udhëtimi në kohë mund të mos jetë i mundur, por kur është fjala për modën, po fillon të duket sikur kemi ngecur diku rreth vitit 2004. Gjatë muajve të fundit, një ton tendencash të vjetra të viteve ’00 janë rishfaqur,...
read more
1 2 3 702