Pjesëmarrja e të rinjëve në nivel lokal si përgjigje e shpërnguljes së tyre

Pjesëmarrja e të rinjëve në nivel lokal si përgjigje e shpërnguljes së tyre

Fenomeni I shpërnguljes së rinisë është se rinia gjithnjë nuk sheh perspektivë në këtë vend. Kështu thonë përfaqësues të sektorit joqeveritar në Tetovë. Ky fenomen është përhrahur në tërë vendim kohëve të fundit, kur krahas mjekëve, nga vendi largohen edhe...
read more
Disa nga filmat që nuk duhet t’i humbisni në tetor

Disa nga filmat që nuk duhet t’i humbisni në tetor

Filmi është njëri ndër format më të mira për të kaluar kohën e lirë, sidomos gjatë sezonit të vjeshtës dhe të dimrit kur nuk mund të dalim aq shumë në ambiente të jashtme. Disa nga filmat që priten të dalin...
read more
Biografi e shkurtër e fituesve të çmimit Nobel

Biografi e shkurtër e fituesve të çmimit Nobel

Gjinekologu Denis Mukwege, që trajton viktimat e dhunës seksuale në Kongo dhe Nadia Murad, aktiviste nga Jazidi për të drejtat e njeriut dhe e mbijetuar e skllavërisë seksuale nga Shteti Islamik në Irak, janë fitues të çmimit Nobel për Paqe...
read more
“Unë jam Shqiptar”, ekspozitë kushtuar diasporës

“Unë jam Shqiptar”, ekspozitë kushtuar diasporës

Ekspozita fotografike kushtuar diasporës shqiptare ndër shekuj “Unë jam SHQIPTAR”. Organizuar nga Muzeu Historik Kombëtar i Shqipërisë, Galeria Kombëtare e Maqedonisë dhe Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Maqe...
read more
Arsyet pse duhet t’a fikni telefonin pas orë 22:00

Arsyet pse duhet t’a fikni telefonin pas orë 22:00

“Njerëzit që nuk arrijnë të ndjekin ritmin e trupit të trupit të tyre kanë më shumë mundësi që të kenë depresion dhe probleme të shëndetit mendor,” thotë studimi që anketoi 91 mijë njerëz në Angli. Ata që janë më pak...
read more
Dafina Zeqiri ka paralajmëruar se diçka e re po vjen

Dafina Zeqiri ka paralajmëruar se diçka e re po vjen

Këngëtarja e njohur shqiptare, Dafina Zeqiri ka paralajmëruar se diçka e re po vije, shkruan rtv21.tv Këngëtarja me anë të disa fotove të postuara në Instatory, ka treguar se “është duke zier diçka”. “Diçka po zihet” dhe “Së shpejti”...
read more
Konkurs pune: Asistent për shitje

Konkurs pune: Asistent për shitje

Për nevojat e sallonit të shitjes në Palma Mall në Tetovë, salloni për këpucë Paolo Bocelli, shpall konkurs pune: asistent për shitje.   Kriteret: -Mosha 18-35 vjeçare -Minimum edukim të mesëm -Aftësi për punë dhe komunikim me klientët -Af...
read more
Konkurs pune: Inxhinier prodhimi dhe inxhinier për dizajn

Konkurs pune: Inxhinier prodhimi dhe inxhinier për dizajn

Van Hool Maqedoni DOOEL Ilinden, prodhues i mirënjohur i autobusëve belg, i vendosur në Zonën Industriale për Zhvillim Teknologjik – Shkup 2, në Bunarxhik/Ilinden, me kontakt telefoni (02) 551-2851,për shkak të zgjerimit të kapaciteteve të saj...
read more
Fituesit e Çmimit Nobel për Paqe

Fituesit e Çmimit Nobel për Paqe

Sivjet ishin 216 nominime individuale dhe 115 për organizata. Fituesit e Çmimit Nobel për Paqe janë doktori nga Kongo, Denis Mukwege dhe ish robëresha e ISIS-it, Nadia Murad. Kjo e fundit është dëshmitare e dhunës ndaj grave që ka bërë ISIS....
read more
Konkurs pune: Specialist për marrëdhëniet me publikun

Konkurs pune: Specialist për marrëdhëniet me publikun

Geo Net shpall vend konkurs pune për pozitën: specialist për marrëdhëniet me publikun. Kanditatët duhet të plotësojnë këto kushte: -Njohja e rrjeteve sociale Përvojë pune në pozitën e njëjtë -Kreativitet -Njohja e Photoshop dhe Ilustrator do t...
read more
1 2 3 36