Avokati i Popullit: Në mënyrë aktive do ta ndjekim procesin e regjistrimit të popullsisë

Avokati i Popullit: Në mënyrë aktive do ta ndjekim procesin e regjistrimit të popullsisë

Zyra e Avokatit të Popullit informon qytetarët se në mënyrë aktive do të ndjekin procesin e regjistrimit të popullsisë, gjatë gjithë periudhës, prej 1 mars deri 21 prill.

Prej atje ju bëjnë thirrje qytetarëve që mendojnë se ju mohohet e drejta për e tyre, të dorëzojnë ankesë në adresën elektronike: contact@ombudsman.mk.

“Avokati i Popullit pas ankesave të dorëzuara do ta zbatojë procedurën e nevojshme dhe do të informojë qytetarët në kohë”, thuhet në njoftim./Telegrafi/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *