Bëm Baba të të ngjaj

Bëm Baba të të ngjaj

Modeli i parë me të cilët fëmijët përballen është ai i prindërve. Teksa nënat shqetësohen së tepërmi për mirëqenien dhe shëndetin e fëmijëve, baballarët dinë edhe si të krijojnë situata gazmore me fëmijët, dhe fotot në vazhdim e tregojnë mësë mirë këtë.

20 cute photos of happy dads and their babies

10+ Dads With Their Babies Showing That Fatherhood Brings Out The Best In Men | Bored Panda

Эти снимки поймут все, к…

Didi @ Relief Society: Teaching Children

Above all else, you think about getting some sleep - 25 brilliant images which every parent will understand

 

Too cute! Love the tattoos! The baby loves him no matter what is on his skin! I bet he is a good dad:)

 

Father and Son Shaving, Black and White, Like Father Like Son www.creativeclicksphoto.com

A kislányok legjobb barátja, az édesapjuk! Ezek a fotók is ezt bizonyítják! - Bidista.com - A TippLista!

➳ daughter of the star breather.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *