Bentley e Bugatti pritet të largohen prej VW-së deri më 2030

Bentley e Bugatti pritet të largohen prej VW-së deri më 2030

Grupi Volkswagen raportohet se është në hapat e parë të planit “Vision 2030” me të cilën synon të ristrukturojë kompaninë për 11 vjetët e ardhshme.

Këtu do të përfshihet edhe largimi i disa brendeve, por jo ato kryesore si Audi e Porsche.

Markat që s’janë të sigurta nën këto ndryshime, sipas “automobile”, janë Bentley, Bugatti, Ducati, Italdesign dhe Lamborghini.

Skoda dhe SEAT-i pritet të kenë ndryshime.

Po ashtu raportohet se grupi gjerman mund të krijojë një markë të veçantë për automobila elektrikë.

©MEDIAL.MK

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *